Postpartum massage

Zwangerschapsmassage Groningen
Services

Postpartum massage

Gefeliciteerd jullie kindje is geboren. Na al die maanden dat je je baby in je baarmoeder hebt gedragen, is het nu tijd om elkaar in de buitenwereld te leren kennen. Een bijzondere periode. Maar het is ook een tijd van rust en herstel. Ook wanneer je zwangerschap en bevalling goed verliepen staat je leven even op zijn kop. Je lichaam uitgeput na deze enorme prestatie. Het is dus heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen in deze tijd. Voeding en ontspanning kunnen je hierbij enorm helpen!

Boek je afspraak
De postpartum periode

De kraamtijd is een tijd voor herstel, zowel fysiek, emotioneel & mentaal. Tijd voor jezelf schiet er in deze periode gemakkelijk bij in. Ik help je graag om jezelf terug te vinden door middelen van ontspannen massage en voeding & suppletie advies op maat.

Zwangerschapsmassage Groningen
Zwangerschapsmassage Groningen

Postpartum massage

Een moeder worden en zijn kan een overweldigende gebeurtenis zijn. Dit kan gepaard gaan met verschillende emoties, lichamelijke pijntjes, en natuurlijk verschillende hormonen. Tijdens deze periode is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want goed voor jezelf zorgen is automatisch goed voor je kindje zorgen. Met de postpartum massage krijg jij de aandacht die je verdient. Massages verhogen daarnaast de productie van oxytocine. Dit hormoon bevordert herstel, de melkproductie en de hechting met je baby.

De postpartum massage is erop gericht om jou te ondersteunen tijdens het moederschap. De massage richt zich op ontspanning, herstel en reiniging tijdens de kraamtijd. Jouw hele lichaam wordt gemasseerd met name de nadruk op benen, schouders en rug. De massage is te boeken vanaf dag 4 na geboorte van je kindje. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken na keizersnede in overleg is eerder ook mogelijk!

Boek je afspraak

Laden...

Babymassage

Services

Babymassage

Wist je dat je met babymassage de band tussen jou en je kindje kunt versterken? Jullie leren elkaar steeds beter kennen en je baby zal zich steeds meer op zijn of haar gemak voelen! Babymassage en yoga kunnen al vanaf de geboorte worden aangeboden; de technieken worden aangepast aan de leeftijd en behoeften van je kindje. Babymassage kan verlichting bieden bij onder andere onderstaande klachten:

☾ Slaapproblemen
☾ Reflux
☾ Krampjes
☾ Obstipatie
☾ Overmatig huilen

Boek je afspraak

Interactieve workshop

Tijdens een interactieve workshop leer ik jou diverse massagetechnieken en yogaoefeningen die jij zelf bij je baby kunt toepassen. Dankzij de exclusieve aandacht die ik heb voor jou en je kindje kan ik volledig inspelen op jullie behoeften. Samen ontspannen en jullie band versterken staan hierbij centraal! Natuurlijk besteed ik extra aandacht aan technieken die de klachten waar jullie kindje last van heeft verlichten.

Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van babymassage en yoga, zodat jij aan het eind van deze workshop precies weet wanneer je wat kunt doen om je kindje te helpen. Bovendien wisselen we massagetechnieken voor je baby af met ontspannende yogahoudingen, zodat ook jij tijdens deze workshop volledig tot rust komt én handvatten hebt om datzelfde effect thuis te bereiken.

Mogelijkheden

☾ Privéworkshop 60 minuten
☾ Workshop op locatie (kinderdagverblijf, opvang, Bso, kraamzorg etc)

Boek je afspraak

Laden...