Voeding rondom de zwangerschap

Services

Voeding rondom de zwangerschap

Je kind een gezonde start geven begint eigenlijk al veel eerder dan tijdens die eerste hapjes. Wist je namelijk dat jij wat je eet tijdens je zwangerschap rechtstreeks doorgeeft aan je kindje? Jouw voedingspatroon tijdens de zwangerschap heeft dus een sterke invloed op de voorkeuren die jouw kindje gaat ontwikkelen. Je kindje drinkt in je buik immers kleine slokjes vruchtwater, die smaken naar dat wat jij gegeten of gedronken hebt. De smaakontwikkeling is gestart!

Boek je afspraak

Zorg goed voor jezelf én je kindje

Daarnaast vraagt een zwangerschap natuurlijk veel van je lijf. Zowel jij als je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Je voeding speelt hierin een cruciale rol!

Als zwangere mag je niet meer alles eten en/of drinken en is het juist ontzettend belangrijk om een zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd voedingspatroon te hanteren. Op deze manier zorg je zo goed mogelijk voor jezelf en jouw kindje!

Zwangerschapsmassage Groningen
Zwangerschapsmassage Groningen

Pure en natuurlijke voeding

Tijdens een persoonlijk coachingstraject bekijken we samen wat voor jou werkt. De basis van het voedingspatroon dat ik je adviseer zal bestaan uit pure en natuurlijke ingrediënten. We zorgen ervoor dat je extra vitamines en mineralen binnenkrijgt die jij en je kindje nodig hebben en dat je voedingsstoffen die je als zwangere beter niet te veel in kunt nemen zoveel mogelijk vermijdt. Op deze manier bekijken we per week en per trimester wat jij en je kindje nodig hebben!

Voeding en vruchtbaarheid

Ben je nog niet zwanger, maar wil je je kansen op een zwangerschap vergroten en ervoor zorgen dat je kindje direct vanaf de start voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan loont het zich absoluut om je voedingspatroon alvast eens onder de loep te nemen! Het aanpassen van je voedingspatroon en leefstijlgewoonten kan ervoor zorgen dat jij gemakkelijker zwanger raakt – medische oorzaken die een zwangerschap in de weg staan buiten beschouwing gelaten uiteraard. Geen enkele zwangerschap is vanzelfsprekend en er kunnen tal van redenen zijn waarom zwanger worden helaas niet lukt, maar je levensstijl aanpassen om je lichaam alvast voor te bereiden op dat zo gewenste kindje kan in ieder geval zeker geen kwaad. Een goede manier om hiermee te starten is door middel van een EMB-test. Je leest er hieronder meer over!

EMB-test

Een Energetisch Morfologische Bloedtest, oftewel EMB-test, biedt je inzicht in voedings- en vitaminetekorten, verstoringen en belastingen in je lichaam die van grote invloed zijn op jouw gezondheid.

Een EMB-test kan uitkomst bieden wanneer je last hebt van onder andere:
☾ Vermoeidheid
☾ Huidklachten
☾ Darmklachten
☾ Hormonale klachten
☾ Andere onverklaarbare klachten

Hoe werkt een EMB-test?

Het afnemen van een EMB-test gaat heel snel en eenvoudig. Middels een vingerprik neem ik enkele druppels bloed van je af, die ik opstuur naar het laboratorium. Daar wordt je bloed op een holistische manier onderzocht: er wordt niet alleen gekeken naar je bloedcellen, maar ook naar verstoringen op energetisch niveau. Dankzij deze aanpak geeft een EMB-test je veel inzichten in je lichamelijke gesteldheid, waarmee je onverklaarbare klachten soms eindelijk kunt verklaren.

Dit wordt er onder andere gemeten met een EMB-test:

☾ Voedingsintoleranties
☾ Vitamine- en mineralentekorten
☾ Belasting door gifstoffen en vrije radicalen
☾ Belasting door bacteriën, schimmels, virussen en parasieten
☾ Verstoringen in darm en lever
☾ Hormoonbalans
☾ pH-waarde
☾ Vitamine B12-status
☾ Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
☾ Rode en witte bloedcellen

Op basis van de uitslag die het laboratorium doorgeeft ontvang jij een persoonlijk voedings- en suppletieadvies om de tekorten en verstoringen in je lichaam aan te vullen en te herstellen.

Boek je afspraak

Laden...

Ontspannen zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Groningen
Services

Ontspannen zwangerschapsmassage

Ontspannen is voor iedereen belangrijk, maar al helemaal voor jou als zwangere! Je lijf werkt immers 9 maanden lang extra hard en je gaat een bijzondere maar ook pittige periode tegemoet. Een speciale zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen én kan eventuele klachten zoals rugpijn of hoofdpijn verlichten.

Boek je afspraak
Ondersteuning voor jouw zwangere buik

Echt ontspannen doe je als zwangere thuis, lekker in je eigen omgeving. Je hoeft de deur niet eens uit om tot rust te kunnen komen! Als je 12 tot 42 weken zwanger bent en in Groningen, Friesland of Drenthe woont, kom ik gewoon bij jou thuis voor een ontspannen zwangerschapsmassage.

Wil je toch liever in zijligging gemasseerd worden, dan is dat ook mogelijk. Je buik wordt dan ondersteund met het fijne Bellydrop kussen van All about stov. Dit kussen vormt zich volledig naar jouw buik, zodat jij ook in zijligging heerlijk kunt ontspannen.

Zwangerschapsmassage Groningen met Bellydrop kussen
Zwangerschapsmassage Groningen

Totaalpakket voor een ontspannen zwangerschap

Zo’n heerlijke zwangerschapsmassage duurt ruim 50 minuten. Voor de prijs van € 75,- ontvang je van mij tevens een handgemaakt zwangerschapskaarsje en een heerlijke ontspanningsthee! 

Laat jij jezelf heerlijk verwennen? Je verdient het! Stuur mij een berichtje voor meer informatie of boek onderaan deze pagina direct jouw heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage.

Boek je afspraak

Laden...