Persoonlijk planvoor jou en jouw kind

Middels een persoonlijk coachingstraject help ik je graag deze en eventuele andere vragen rondom baby- en kindervoeding te beantwoorden. Allereerst brengen we daarvoor tijdens een intake jouw hulpvraag duidelijk in kaart. Vervolgens stellen we een persoonlijk plan voor jou en je kind(eren) op, waarin natuurlijke voeding centraal staat. Dit houdt in dat we voornamelijk kiezen voor pure en natuurlijke ingrediënten, waarmee je het lichaam van je kind(eren) van alle benodigde voedingsstoffen voorziet. Om je hierin te begeleiden geef ik je talloze bruikbare tips en handvatten die je thuis direct kunt toepassen.

Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van beweging en ontspanning. Ik kijk verder dan de Schijf van Vijf en vastgestelde beweegnormen: ieder kind is uniek en verdient een persoonlijk plan! Ik leer je net even wat anders tegen voeding, beweging en ontspanning aan te kijken en laat je zien dat kleine aanpassingen vaak al een enorm verschil kunnen opleveren. Wie weet komt het kind in jouzelf zelfs weer naar boven wanneer je je kind(eren) laat inzien hoe leuk en lekker een gezonde levensstijl kan zijn!

Vergoeding

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De consulten baby- en kindervoeding worden daarom mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Ga bij je eigen verzekeraar na op welke vergoeding jij recht hebt.

Boek je afspraak

Laden...