Mijn naam is Marije en ik ben de eigenaresse van Mami-in-balans. Mijn grote passie! Ik wil jou als zwangere en kersverse moeder immers helpen een ontspannen zwangerschap en kraamperiode te beleven. En dat doe ik nu, door middel van ontspannen zwangerschapsmassages, EMB-testen, voedingsadviezen, babymassages met yoga en baby- en peutervoetreflexworkshops. Alles om jou en je kindje een ontspannen start te geven!

Zelf ben ik een enorme enthousiasteling en weet ik dus maar al te goed hoe moeilijk het soms is om de balans te bewaren. We weten echter allemaal dat het belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen en dat geldt al helemaal wanneer we de zorg dragen voor nieuw leven! Ik hecht dan ook heel veel waarde aan een holistische benadering, waarbij ik kijk naar het geheel: niet alleen naar jou of je kindje, maar naar jullie wensen en behoeften als gezin. Zowel in workshops, cursussen als tijdens coachingstrajecten neem ik al die aspecten mee, om alles wat ik jou leer af te stemmen op de balans waar jullie naar op zoek zijn. Zo hoop ik jou te mogen inspireren en ondersteunen op het gebied van een gezonde, gebalanceerde en ontspannen levensstijl voor jou én je kindje!

Heb je vragen over hoe ik dat precies doe of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje! Ik sta altijd open voor een vrijblijvende kennismaking en hoor graag waar jij op zoek naar bent.

Meer over mij weten? Volg me dan op Instagram of Facebook! Hier deel ik naast heel veel waardevolle tips en informatie ook interessante kijkjes achter de schermen en vrolijke kiekjes uit mijn eigen leven 😉