Zorg goed voor jezelf én je kindje

Daarnaast vraagt een zwangerschap natuurlijk veel van je lijf. Zowel jij als je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Je voeding speelt hierin een cruciale rol!

Als zwangere mag je niet meer alles eten en/of drinken en is het juist ontzettend belangrijk om een zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd voedingspatroon te hanteren. Op deze manier zorg je zo goed mogelijk voor jezelf en jouw kindje!

Zwangerschapsmassage Groningen
Zwangerschapsmassage Groningen

Pure en natuurlijke voeding

Tijdens een persoonlijk coachingstraject bekijken we samen wat voor jou werkt. De basis van het voedingspatroon dat ik je adviseer zal bestaan uit pure en natuurlijke ingrediënten. We zorgen ervoor dat je extra vitamines en mineralen binnenkrijgt die jij en je kindje nodig hebben en dat je voedingsstoffen die je als zwangere beter niet te veel in kunt nemen zoveel mogelijk vermijdt. Op deze manier bekijken we per week en per trimester wat jij en je kindje nodig hebben!

Voeding en vruchtbaarheid

Ben je nog niet zwanger, maar wil je je kansen op een zwangerschap vergroten en ervoor zorgen dat je kindje direct vanaf de start voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan loont het zich absoluut om je voedingspatroon alvast eens onder de loep te nemen! Het aanpassen van je voedingspatroon en leefstijlgewoonten kan ervoor zorgen dat jij gemakkelijker zwanger raakt – medische oorzaken die een zwangerschap in de weg staan buiten beschouwing gelaten uiteraard. Geen enkele zwangerschap is vanzelfsprekend en er kunnen tal van redenen zijn waarom zwanger worden helaas niet lukt, maar je levensstijl aanpassen om je lichaam alvast voor te bereiden op dat zo gewenste kindje kan in ieder geval zeker geen kwaad. Een goede manier om hiermee te starten is door middel van een EMB-test. Je leest er hieronder meer over!

Boek je afspraak

Laden...