Hoe werkt voetreflexologie?

Het bijzondere van de voetjes is bovendien dat deze connecties bevatten met organen elders in het lichaam. Als je hier meer over leert, kun je dan ook precies de juiste plekken van de voetjes masseren om je kindje de ondersteuning te bieden die het nodig heeft. Zonder het lichaamsdeel waar je kindje daadwerkelijk last van heeft aan te hoeven raken!

Voetreflexologie kan zelfs van grote betekenis zijn bij emotionele klachten, zoals het verwerken van trauma’s. De bevalling kan voor een baby bijvoorbeeld enorm stressvol zijn! Door de voetjes van je baby op de juiste plekken op de juiste manieren aan te raken, kun je je baby helpen deze ingrijpende gebeurtenis te verwerken.

Zwangerschapsmassage Groningen

Ontspanning en verlichting van klachten

Dit alles leer je tijdens de workshop baby-/peutervoetreflexologie. Daarin neem ik je stap voor stap mee in de wereld van voetreflexologie en leer ik je alle technieken die je nodig hebt om je kindje te helpen ontspannen en zijn of haar klachten te verlichten.

Voetreflexologie kan veel verlichting geven bij klachten zoals:
☾ Slaapproblemen
☾ Reflux
☾ Krampjes
☾ Obstipatie
☾ Overmatig huilen

Maar dus ook andere vaak onderliggende problemen zoals onverwerkte trauma’s. Twijfel je of voetreflexologie iets is voor jou en je kindje? Neem dan gerust contact met mij op om je vragen te bespreken!

Boek je afspraak

Laden...