De postpartum periode

De kraamtijd is een tijd voor herstel, zowel fysiek, emotioneel & mentaal. Tijd voor jezelf schiet er in deze periode gemakkelijk bij in. Ik help je graag om jezelf terug te vinden door middelen van ontspannen massage en voeding & suppletie advies op maat.

Zwangerschapsmassage Groningen
Zwangerschapsmassage Groningen

Postpartum massage

Een moeder worden en zijn kan een overweldigende gebeurtenis zijn. Dit kan gepaard gaan met verschillende emoties, lichamelijke pijntjes, en natuurlijk verschillende hormonen. Tijdens deze periode is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want goed voor jezelf zorgen is automatisch goed voor je kindje zorgen. Met de postpartum massage krijg jij de aandacht die je verdient. Massages verhogen daarnaast de productie van oxytocine. Dit hormoon bevordert herstel, de melkproductie en de hechting met je baby.

De postpartum massage is erop gericht om jou te ondersteunen tijdens het moederschap. De massage richt zich op ontspanning, herstel en reiniging tijdens de kraamtijd. Jouw hele lichaam wordt gemasseerd met name de nadruk op benen, schouders en rug. De massage is te boeken vanaf dag 4 na geboorte van je kindje. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken na keizersnede in overleg is eerder ook mogelijk!

Boek je afspraak

Laden...