Services

Postpartum voeding

Het is belangrijk om als moeder goed en voedzaam te eten. Je hebt een topprestatie geleverd tijdens de
zwangerschap en de bevalling. Daarom is in de kraamtijd goed voor jezelf zorgen belangrijk. Je moet onder andere wennen aan een ander ritme waarin de baby veel tijd en aandacht van je vraagt, de nachtvoedingen die extra energie van je vragen. Goed en gezond eten voorkomt dat je te vermoeid raakt en dat je voedingstekorten krijgt. Voor een moeder die borstvoeding geeft is veel drinken en juiste voeding van belang. Met een emb-test kun je gericht kijken naar welke voeding werkt voor jou, en krijg je een persoonlijk suppletie advies om tekorten aan te vullen.

Boek je afspraak

Warme helende voeding

Zorg dat je jezelf met warme maaltijden voedt, lekkere warme dranken drink en kies voor warme voedende maaltijden. Dit is helend voor je lichaam.

Doe dutjes met je baby mee. Geef aan als je moe bent. Laat tranen stromen als je ze voelt. Het is oké om te laten zien dat je je kwetsbaar voelt. Vraag om hulp als je het nodig hebt. Stuur mij gerust een berichtje in denk graag met je mee!

Pure en natuurlijke voeding

Tijdens een persoonlijk coachingstraject bekijken we samen wat voor jou werkt. De basis van het voedingspatroon dat ik je adviseer zal bestaan uit pure en natuurlijke ingrediënten.

Boek je afspraak

Laden...